Svítkov Stars OPEN 2014

Klub - V sobotu 7. června 9.00 - 15.00 se uskuteční tenisového turnaje amatérů pořádaném na stadionu LTC Pardubice naším klubem.

První tenisový turnaj pořádaný svítkovským hokejbalovým oddílem. Víme, že v řadách našich hráčů, trenérů, funkcionářů, sponzorů, rodičů hráčů či fanoušků našeho oddílu se nachází celá řada kvalitních tenistů a rádi bychom zjistili, kteří jsou ti nejlepší. Rozhodli jsme se začít fyzicky méně náročnými čtyřhrami a pokud ...bude zájem, tak bychom rádi pořádali každý rok turnaj v singlech i deblech.
 
PRAVIDLA:
Turnaje se smí účastnit pouze NIKDY NEREGISTROVANÍ hráči tenisu, jedná se o amatérský turnaj. Turnaj je pro širokou veřejnost, v případě velkého zájmu však budou upřednostněny dvojice, které mají nějakou spojitost s naším oddílem. Systém turnaje bude určen podle počtu přihlášených dvojic, ale bude zvolen tak, aby si každá dvojice zahrála minimálně 4 sety. Startovné za dvojici je 300 Kč a zahrnuje míčky, ceny pro vítěze + pronájem 2-4 kurtů (dle počtu přihlášených).
 
PŘIHLÁŠKY:
Přihlášovat se můžete na email adamvas69@gmail.com až do středy 4. 6. 2014. V přihlášce nezapomeňte uvést jména a telefonní čísla obou hráčů. Veškeré dotazy či připomínky směřujte na výše uvedený email. OBČERSTVENÍ je v areálu zajištěno pomocí dobře zásobeného stánku za lidové ceny :-)