První pozvánka sezóny 2015/2016

Víkendová upoutávka (Petr Korbel) - Soutěže se naplno rozjedou až příští týden, ale už tuto sobotu nás čeká turnaj žen a naši "Masters" vyrážejí na turnaj.

V sobotu 29. 8. se na našem stadionu odehraje předposlední turnaj Východočeského přeboru žen 2015. Původně měl být odehrán v Heřmanově Městci, ale termínová kolize s tamní poutí zapříčinila přesun k nám. Turnaj se bude hrát formátem minihokejbalu 3+1 a díky účasti slovenské Skalice bude mít i mezinárodní punc. Potrvá až do podvečerních hodin. Naše hráčky nastoupí ve své základní skupině proti soupeřkám z regionu a jihočeského Písku. Náš tým má nakročeno k dobrému výsledku v celém přeboru a tak každý bod bude důležitý. Přijďte pomoci svými hlasivkami. Zápasy v základní skupině:

9.00 HBC JTEKT Svítkov Stars – HC Roštěnky Přelouč

11.00 HBC JTEKT Svítkov Stars – SK Holcim Prachovky Prachovice

12.30 HBC JTEKT Svítkov Stars – Bodliny Heřmanův Městec

13.30 HBC JTEKT Svítkov Stars – HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

14.30 HBC JTEKT Svítkov Stars – HC Švantlův Dvůr Písek

Další informaci k víkendu nám zaslal hráč našeho B týmu Petr Jílek: V sobotu 29. 8. se naši "Masters" hráči Petr Jílek a Roman Bukač zúčastní dalšího přípravného turnaje v dresu reprezentace České republiky Masters v Dobřanech. Soupeři národního týmu budou tentokrát týmy z 1. a 2. národních lig. Znám je již termín a místo dějiště světového šampionátu, který se uskuteční 1. - 5. 6. 2016 v kanadském městečku Banff nedaleko Calgary.

Všem hráčkám a hráčům přejeme hodně štěstí!