PROVOZ KLUBU OD 22. 10. 2020

Klub (Tomáš Pelcman) - 22. 10. vstupují v platnost nová vládní epidemiologická opatření a tak i náš klub na to musí reagovat.

Bohužel, ač jsme se snažili vždy přizpůsobit novým a novým opatřením a hledali možnosti, jak být stále aktivní, ode dneška zcela přerušujeme tréninkové procesy na našem stadionu až do ukončení platnosti nařízení vlády plastných od dnešní šesté hodiny ranní. Již nyní hledáme alternativní řešení v podobě treninku online jako tomu bylo na jaře. Jakmile budeme mít vše dořešené, budeme dotčené informovat. Naší snahou je zajistit alespoň dvakrát týdně online trénink, tak snad se nám to povede. Věřím, že tyto přenosy budou pro řadu hráčů či rodičů příjemným zpestřením večera. Prosím o Vaši shovívavost a vážíme si podpory každého z Vás.

Všem Vám, kteří jste s námi v této složité době, přeji především pevné zdraví a to i všem ve Vašem okolí, protože to je dnes, a ono i vždy bylo, to nejdůležitější. Rozhodně doporučuji chodit ven (parky, lesy) sportovat, i když to bude individuální a možná to nebude mnohé z vás bavit. Pevně věřím, že se brzy zase uvidíme za mnohem příjemnějších podmínek v našem areálu.
 
Jen pro motivaci:

„Nenáviděl jsem každou minutu tréninku, ale vždy jsem si řekl: Neskončíš, trp teď a žij zbytek života jako šampion.“ Muhammad Ali

S přáním příjemného dne

Ing. Tomáš Pelcman

předseda klubu

HBC Svítkov Stars Pardubice