PROVOZ KLUBU OD 14. 10. 2020

Klub (Tomáš Pelcman) - Z důvodu nově platných epidemiologických opatření vlády ze dne 14.10.2020 zastavuje náš klub provoz na hřišti. Tréninkový proces všech mládežnických kategorií je od 14.10.2020 pozastaven.

 

 

 

Vzhledem k zavedení nových opatření posíláme za náš klub následující informace, týkající se prozatím tohoto týdne.
 
Aktuálně od středy 14. 10. 2020 platí následovné:
 
NENÍ MOŽNÉ – aby se při hromadné akci sešlo více než 6 lidí a to platí pro vnitřní i vnější prostory – za hromadnou akci je považován také trénink dětí
NENÍ MOŽNÉ – aby byly v provozu vnitřní sportoviště (např. tělocvičny, hřiště, kluziště, kurty, ringy, tréninková zařízení apod.)
NENÍ MOŽNÉ – aby byly v provozu vnitřní prostory venkovních sportovišť, posiloven a fitness center
JE MOŽNÉ– aby byly v provozu vnější sportoviště
JE MOŽNÉ – aby byly konány tréninky ve vnějších prostorách (např. venkovní hřiště nebo jiné venkovní sportoviště, příp. neoznačený venkovní prostor) v maximálním počtu 6 osob (tedy např. 5 sportovců + 1 trenér)
 
Na základě výše uvedeného pro zbytek tohoto týdne i vzhledem k předpovědi počasí přerušujeme tréninkový proces všech mládežnických kategorií. 
 
Nicméně nechceme být nečinní, a proto již nyní řešíme tréninkové plány na týdny další tak, aby vyhovovaly nařízením, a vy jste se mohli zapojit tréninkového procesu. Proto prosím sledujte o víkendu Vaše emailové schránky, kam budeme zasílat aktuální informace. 
 
Děkujeme za spolupráci a za přízeň v těchto dnech.

S přáním příjemného dne

Ing. Tomáš Pelcman

předseda klubu

HBC Svítkov Stars Pardubice