Nominace hráčů na MČR přípravek 2013

Přípravka (Petr Korbel) - Trenéři přípravky zveřejnili nominaci hráčů na nadcházející Mistrovství České republiky přípravek, které se bude hrát ve Svitavách a Moravské Třebové.

Po přípravném turnaji v Hradci Králové protrhli trenéři hradbu mlčení a zveřejnili nominaci hráčů na Mistrovství České republiky 2013. To se bude odehrávat ve dnech 31. 5. - 2. 6. na zimních stadionech ve Svitavách a Moravské Třebové. Náš tým byl nalosován do beze sporu silné skupiny D hrající na krytém stadionu v Moravské Třebové. Začínáme v pátek 31. 5. v 11.00 proti TJ Tatranu Třemošná, pokračujeme ve 12.40 proti HBC Škoda Plzeň a páteční program zakončujeme v 16.00 zápasem proti TJ Sršňům Svitavy. Základní skupina pro nás končí v sobotu 1. 6. v 11.00 pardubickým derby proti HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice. Rozpis dalších našich zápasů je odvislý od výsledků v základní skupině, nicméně bychom se vůbec nezlobili, kdybychom Moravskou Třebovou vůbec neopouštěli. Jednak zde máme zajištěno ubytování, jednak zde na plochu neprší na rozdíl od plastu ve Svitavách a jednak se zde budou probíhat klání spíše těch lépe postavených týmů včetně finále.

Členy realizačního týmu jsou hlavní trenér Petr Kopečný, asistent trenéra Vítězslav Gregor, trenér brankářů Michal Pospíšil a veducí týmu Lenka Korcová. Do Moravské Třebové vyráží i šéfredaktor webu, takže o obsáhlý článek naši příznivci určitě nepřijdou. Průběžné výsledky budou jistě k mání na stránkách šampionátu http://mcrpripravek2013.webnode.cz/. Soupiska je uvedena ve fotogalerii (pro větší rozlišení nutno rozkliknout). I když se jedná o tým, který bude patřit spíše mezi ty mladší, určitě se bude chtít o každý výsledek porvat. Přejeme mu hodně štěstí.