Jsou známy realizační týmy pro sezónu 2021/2022

Klub (red.) - Pomalu se nám blíží start sezóny 2021/2022 a tak je na čase představit realizační týmy, které se budou starat o chod jednotlivých kategorií.

Nejprve bychom ale chtěli poděkovat těm, kdo řady realizačních týmů opouštějí, za jejich často mnohaletou práci pro náš klub, konkrétně Dominiku Macenauerovi, Davidu Mlatečkovi, Davidu Synkovi, Anně AlmašiMartinu Weishauptovi. Ne všichni u nás končí úplně, s ostatními věříme, že se budeme potkávat na našem stadionu alespoň v roli diváků. Místo nich můžeme přivítat v našich řadách několik nových jmen.

A nyní k samotným kategoriím:

U A týmu mužů pokračuje v pozici hlavního trenéra Petr Kopečný, do role asistenta se již během uplynulé sezóny po skončení hráčské kariéry zapracovával Karol Jankura.

Na postu trenéra žen budeme vídat předsedu klubu Tomáše Pelcmana, vedoucí týmu bude Lucie Bláhová.

U týmu juniorů můžeme jako hlavního trenéra přivítat navrátilce Martina Bláhu, kterému budou asistovat známé tváře z minulých sezón Tomáš Kroupa a Vítězslav Gregor. Vedoucí týmu bude stále populárnější Ája Malá.

Legenda našeho klubu Martin Nekola povede v příští sezóně tým dorostu, doplňovat jej budou asistenti Filip Uhlíř a nové jméno v naší organizaci a zároveň jeden z nestorů východočeského hokejbalu Roman "Bóra" Borovec. Novou tváří v našich realizačních týmech bude i vedoucí týmu Gabriela Králová.

Šéftrenér naší mládeže Martin Hlavsa letos povede i kategorii starších žáků, k ruce mu bude neúnavný harcovník Jindřich Petruška, hráč A týmu David Černický a nadějný junior Martin Korbel. Na post vedoucí týmu přechází z mladší kategorie Jana Koudelová.

U mladších žáků budeme i nadále vídat Leoše Vlašiče, jemuž budou asistovat Bronislav Solař a Pavel Hrubeš. I k mladším žáků přechází vedoucí z mladší kategorie Michaela Jánská.

Přípravku nově povede Tomáš Pospíšil, asistentem bude šéftrenér naší mládeže Martin Hlavsa a Vladimír Šídlo, který před nedávnem ukončil hráčskou kariéru. Bývalý vynikající mládežnický gólman se stane zároveň i trenérem našich brankářů. Vedoucí týmu bude stejně jako u juniorů Alena Malá.

Mini a mikropřípravku povede v následující sezóně opět legenda ženského hokejbalu Martina Topičová, které bude asistovat dlouholetá tvář naší nejmladší kategorie Karel Kaninský společně se Štefanem Martínkem a další novou tváří Michalem Krištofem. Vedoucím týmu bude Tomáš Pospíšil.

Všem přejeme hodně úspěchů při jejich zodpovědné práci.